Home / Actueel

Actuele activiteiten

Februari peuteractie: entree voor maar € 1

In februari 2019 is de peutertoegang slechts € 1,- bij Kids-in! De manier voor alle gasten met peuters om ons eens te komen ontdekken. De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing:

– Maandag tot en met vrijdag, binnenkomst voor 11:30. Geldig voor 1 t/m 4 jaar. M.u.v. vakanties en feestdagen.

Je hoeft geen voucher of online ticket te hebben, korting krijg je gewoon bij de entreekassa.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, tekst

Aankomende Studiedagen: 7, 8, 13, 21 & 22 februari, 4, 8 en 25 maart.

Op deze dagen openen we vanwege een studiedag van een school in de buurt Jump-in om 11.00 uur! Zit de studiedag van jouw school er niet bij of wil je met een groepje op één van die dagen Climb-in bezoeken? Informeer dan of we nog een studiedag toe kunnen voegen of ook de openingstijden van Climb-in uit kunnen breiden. Studiedagen maart en verder volgen.

Discoparty Jump-in. Elke vrijdag en zaterdag staat de muziek op standje disco. Vanaf maart is er elk weekend 1 avond met een live DJ. In de even weken is dat op zaterdag en de oneven weken op vrijdag. Vrijdag 15 februari, vrijdag 1 maart, zaterdag 9 maart, vrijdag 15 maart, zaterdag 23 maarten vrijdag 29 maart zijn de eerstvolgende DJ avonden.

Boek je kaartje tijdig online. Je kunt en disco-arrangement reserveren (€ 17,90 voor 2 uur inclusief slush) of een los kaartje. Ook een verjaardagsfeestarrangement is mogelijk op deze avonden.

Extra openingstijden:

Tijdens de voorjaarsvakantie 25 februari t/m 1 maart en de meivakantie 19 april t/m 3 mei openen we Jump-in en Climb-in om 10 uur. Let op: op woensdag en vrijdag in de vakanties is er mini-jump van 10.00 uur tot 12 uur!