Home / Actueel

Actuele activiteiten

Airco

Onze accommodatie beschikt over een uitstekende airco installatie. Al is het buiten nog zo warm, binnen is het heerlijk koel.

Aangepaste/extra openingstijden:

  • Aankomende studiedagen zijn 24, 25, 26, 27 en 28 juni en 1, 3, 8, 16, 17, 18 en 19  juli. Op deze dagen openen we vanwege een studiedag van een school in de buurt Jump-in om 11.00 uur! Zit de studiedag van jouw school er niet bij of wil je met een groepje op één van die dagen Climb-in bezoeken? Informeer dan of we nog een studiedag toe kunnen voegen of ook de openingstijden van Climb-in uit kunnen breiden.
  • In de zomervakantie sluiten we van zaterdag 20 juli tot vrijdag 29 augustus met alle onderdelen dagelijks om 19.00 uur. Voor grotere groepen kunnen we op verzoek een uitzondering maken.
  • In de zomervakantie is er van  20 juli tot 29 augustus geen trampolinefitness. Jumplessen zijn er op donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Juni- Peutermaand Kids-in.

Wegens succes herhaald. In juni kun je met uitzondering van 2e Pinksterdag, de peuterochtenden proberen voor maar € 1,- i.p.v. € 5,75. Op woensdag en vrijdag om 13.00 uur kun je het combineren met mini-jump voor maar € 7,90 extra.

Nieuw trampolinefitness en freerunlessen

Op woensdagochtend (9.15-10.15) en donderdagavond (19.00-20.00) kun je bij Jump-in terecht voor trampolinefitness. Deze laagdrempelige intensieve workout op de trampolines is een echte ververbrander. En door de dempende werking van de trampolines is het minder belastend voor je gewrichten. Je dient van te voren te reserveren. Kosten bedragen € 9,90 per les, je kunt ook een tienrittenkaart met korting aanschaffen.

We bieden ook freeruncursussen van 5 weken. Je leert o.a. vaults zoals speedstep, kong, lazy en dash, precisions, stides en playo’s. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden.

De kosten bedragen € 49,50 per cursus.

De eerstvolgende cursus start op na de zomervakantie, op dinsdagavond 3 september om 19.00 uur en zondagochtend 8 september om 11.00 uur. De cursus start alleen bij voldoende aanmeldingen. Klik om de lessen te reserveren in ons reserveringssysteem op jump-in/freerunles en selecteer dan de startdatum van de eerste les.

Kruidvat-actie/Jumbo

  • Bij aankoop van specifieke actieproducten kun je bij Kruidvat gratis kaartjes krijgen voor Kids-in. Tegen bijbetaling kun je voor een aantrekkelijk tarief (via de site van Kruidvat) kaartjes voor Jump-in en Climb-in bijkopen. Je reserveert via de Kruidvarsite tickets voor een specifieke dag.
  • Bij Jumbo kun je sparen voor korting op tickets voor Kids-in of Jump-in. De korting is afhankelijk van de dag. Je reserveert via de Jumbosite tickets voor een specifieke dag.

Live DJ Jump-in.

Regelmatig is er een live DJ.  Zaterdag 29 juni, zaterdag 19 juli, vrijdag 30 augustus, vrijdag 13 september en zaterdag 28 september zijn de eerstvolgende DJ avonden. De DJ draait telkens van 19.00-21.00 uur.

Boek je kaartje tijdig online. Er zijn disco-arrangement te reserveren (€ 17,90 voor 2 uur inclusief slush), maar je kunt ook een los kaartje reserveren. Ook een verjaardagsfeestarrangement is mogelijk op deze avonden (Jump-in DJ Party).