Home / Actueel

Actuele activiteiten

Let op: parkeer bij begane grond P4 (ingang naast Mc Donalds)

Tot  en met 26 juli en vanaf 26 augustus tot 1 oktober is de lift bij P3 regelmatig buiten gebruik i.v.m. werkzaamheden op het parkeerdek. We adviseren u P4 te gebruiken, de parkeerplaatsen op niveau begane grond (ingang na Mc Donalds). Excuses voor het ongemak.

Zomervakantie 2019

  • In de zomervakantie sluiten we van zaterdag 20 juli tot vrijdag 30 augustus met alle onderdelen dagelijks om 19.00 uur. Voor grotere groepen kunnen we op verzoek een uitzondering maken.
  • In de zomervakantie is er van  20 juli tot 29 augustus geen trampolinefitness. Jumplessen zijn er op donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur.
  • Vrijdag 6 september is er geen mini-jump.
  • Unlimited jumpen geldt niet tijdens de zomervakantie.

Studiedagen

Op 23 , 24 en 25 september en 10, 11, 18 en 28 oktober openen we Jump-in om 11.00 uur vanwege een studiedag bij scholen in de buurt!

Zit de studiedag van jouw school er niet bij of wil je met een groepje op één van die dagen Climb-in bezoeken? Informeer dan of we nog een studiedag toe kunnen voegen of ook de openingstijden van Climb-in uit kunnen breiden. (info@play-inutrecht.nl)

Airconditioning

Onze accommodatie beschikt over een uitstekende airco installatie. Al is het buiten nog zo warm, binnen is het heerlijk koel.

Gewijzigde opzet trampolinefitness 

Vanaf september zijn de trampolinelessen enkel in een reeks van 5 lessen te boeken. De lessen vinden plaats op woensdagochtend (9.15-10.15) en donderdagavond (19.00-20.00). De eerste reeks op woensdag start op 4 september, op donderdag op 5 september. Mocht je een keer op je vaste dag verhinderd zijn dan kun je de les op een de andere dag inhalen). De lessen gaan alleen door bij voldoende boekingen. Kosten bedragen € 49,50 per 5 lessen inclusief 1 paar jumpsokken. Klik om de lessen te reserveren in ons reserveringssysteem op jump-in/trampolinefitness (reeks 5) en selecteer dan de startdatum van de eerste les.

Je kunt de eerste les van de reeks ook een proefles reserveren die na afloop kan worden omgezet in een reeks.

Voor gasten die nog een 10-rittenkaart hebben, deze kan als betaalmiddel gebruikt worden voor de nieuwe reeks. Elke les die je nog tegoed hebt heeft een waarde van € 8,90.

Nieuwe freeruncursussen

De eerstvolgende cursus start na de zomervakantie, op dinsdagavond 3 september om 19.00 uur en zondagochtend 8 september om 11.00 uur. De cursus start alleen bij voldoende aanmeldingen. Klik om de lessen te reserveren in ons reserveringssysteem op jump-in/freerunles en selecteer dan de startdatum van de eerste les. De kosten bedragen € 49,50 per cursus. Ook hier kun je bij verhindering op een andere dag de les inhalen.

Jumbo Dagje uit

Bij Jumbo kun je sparen voor korting op tickets voor Kids-in of Jump-in. De korting is afhankelijk van de dag. Je reserveert via de Jumbosite tickets voor een specifieke dag. Indien je wilt jumpen dien je op onze site ook te reserveren i.v.m. beperkte beschikbaarheid. Je ‘betaalt’bij aankomst met de Jumbo vouchers.

Live DJ Jump-in.

Regelmatig is er een live DJ.  Vrijdag 30 augustus, vrijdag 13 september en zaterdag 28 september zijn de eerstvolgende DJ avonden. De DJ draait telkens van 19.00-21.00 uur.

Boek je kaartje tijdig online. Er zijn disco-arrangement te reserveren (€ 17,90 voor 2 uur inclusief slush), maar je kunt ook een los kaartje reserveren. Ook een verjaardagsfeestarrangement is mogelijk op deze avonden (Jump-in DJ Party).