Home / Actueel

Actuele activiteiten

OM BLIJ VAN TE WORDEN; 1 + 1 OP BLUE MONDAY
Op 20 januari heb je alle reden om wel vrolijk te zijn! Want bij onze spectaculaire Climb-in is het 1 + 1 gratis. Boek snel want VOL=VOL.
Na het klimmen nog energie over? Het is op maandag ook nog eens unlimited Jumpen in Jump-in. De Climb-in actie is niet geldig i.c.m. met andere acties of aanbiedingen. Reserveren is verplicht. Reserveer voor het aantal personen waar je mee komt, betalen doe je met de korting aan de kassa.

Studiedagen 

Op 17, 20 en 30 januari en 3, 5, 6, 7, 12, 14 en 20 februari openen we Jump-in om 11.00 uur vanwege een studiedag bij scholen in de buurt!

Zit de studiedag van jouw school er niet bij of wil je met een groepje op één van die dagen Climb-in bezoeken? Informeer dan of we nog een studiedag toe kunnen voegen of ook de openingstijden van Climb-in uit kunnen breiden. (info@play-inutrecht.nl)

Aangepaste openingstijden voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie van 22 feb t/m 1 maart openen Jump-in en Climb-in dagelijks om 10.00 uur.

Mini-jump is in de schoolvakantie op woensdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00-11.00 uur.

Live DJ Jump-in.

Regelmatig is er een live DJ. Voor de komende maanden is er op de volgende avonden een DJ van 19.00-21.00 uur:

  • Vrijdag 24 januari
  • Zaterdag 8 en vrijdag 21 februari
  • Zaterdag 7 en vrijdag 20 maart

Boek je kaartje tijdig online. Er zijn disco-arrangement te reserveren (€ 17,90 voor 2 uur inclusief slush), maar je kunt ook een los kaartje reserveren. Ook een verjaardagsfeestarrangement is mogelijk op deze avonden (Jump-in DJ Party).

Freerunnen.

Op 12 januari is een nieuwe reeks van 5 lessen voor beginners en gevorderden gestart.

Een nieuwe lessenreeks start weer op zondag 8 maart, meer info volgt.

De kosten zijn € 49,50 voor 5 lessen.

Aanmelden kan via onze website. Kies voor Jump-in> freerunlessen  > de startdatum van de eerste les.

Trampolinefitness

Trampolinelessen zijn op woensdagochtend 9.15-10.15 en op donderdagavond van 19.30 tot 20.30.  Klik om de lessen te reserveren in ons reserveringssysteem op jump-in/trampolinefitness selecteer dan de startdatum van de eerste les. je kunt meteen een reeks van 5 of losse lessen reserveren.

Jumbo Dagje uit

Bij Jumbo kun je sparen voor korting op tickets voor Kids-in of Jump-in. De korting is afhankelijk van de dag. Je reserveert via de Jumbosite tickets voor een specifieke dag. Indien je wilt jumpen dien je op onze site ook te reserveren i.v.m. beperkte beschikbaarheid. Je ‘betaalt’ bij aankomst met de Jumbo vouchers.