Home / Camp out Jump-in

Camp out Jump-in 26 oktober 2019

CAMP OUT @ JUMP-IN UTRECHT BY YLAMBO & DJ BJORN

Op zaterdag 26 oktober is er een exclusieve avond- en nachtopening bij trampolinepark Jump-in. Een beperkt aantal gasten krijgt de unieke kans hierbij aanwezig te zijn.  Deze unieke avond en nacht is in samenwerking met DJ Bjorn en bekende influencer Yendor, online te vinden onder ‘ylambo’.

DJ BJORN & YLAMBO

DJ Bjorn is een groot Nederlands DJ-talent en draait nu al door het hele land. Op Instagram heeft hij meer dan 10.000 volgers en draait ook geregeld bij Jump-in. Yendor, oftewel ‘ylambo’ is zeer populair op de nieuwste rage onder jongeren: TikTok. Dit platform richt zich op korte video’s met muziek. Yendor heeft daar ruim 140.000 volgers. DJ Bjorn en Yendor zullen aanwezig zijn voor een uitgebreide meet & greet en DJ Bjorn zal ook de muziek voor zijn rekening nemen. Deze meet & greets zijn inbegrepen bij de toegangsprijs. Er zal naast de verkoop een zeer beperkt aantal tickets te winnen zijn via socials ‘official_djbjorn’ op Instagram, via ‘ylambo’ op verschillende kanalen, via de TikTok van Jump-in Utrecht (‘playinutrecht.nl’) en Instagram van Jump-in Utrecht (‘jumpinutrecht.nl’).

PRAKTISCHE INFORMATIE

Er zijn op zaterdag 26 oktober twee exclusieve jumpsessies.

De eerste jumpsessie is om 19:00 en duurt tot 21:00 De minimale leeftijd is zeven jaar. De kosten bedragen € 17,90 inclusief jumpsokken, slush puppy, live DJ en meet & greets.

De tweede jumpsessie is van 21:00 tot en met 23:00 en ook hier zijn de jumpsokken, slush puppy, muziek en meet & greets inbegrepen. Vanaf 23:00 is er de mogelijkheid de nacht te blijven in het trampolinepark. Het aantal tickets hiervoor is gering en kan alleen worden aangeschaft in combinatie met de jumpsessie van 21:00 tot 23:00. De minimumleeftijd voor de nachtsessie na 23.00 uur is 12 jaar, de maximumleeftijd 21 jaar. De kosten voor de nachtsessie zijn € 2,- bovenop de ticketprijs van € 17,90. Dit is inclusief ontbijt. Uiteraard is er voldoende begeleiding aanwezig. Je dient zelf slaapspullen mee te nemen, als je wilt uitrusten. Tot 0.00 is de bar open, daarna is ook eigen drank (geen alcohol) toegestaan. Om 9.00 ‘s ochtends eindigt de camp out.

Iedereen dient door een volwassen te worden afgezet die tekent voor toestemming voor jumpen en het maken van foto en video-opnames die ook voor commercieel gebruik worden gemaakt. Uiteraard zullen we hierbij de aanwezigen respectvol en netjes in beeld brengen. Indien dit bezwaarlijk voor u is horen we dit graag vooraf. Voor de overnachters is een apart toestemmingsformulier.

Reserveren

Kies in ons reserveringssysteem voor de laatste optie: Camp-out.

Nachtsessie=VOL. Wel nog tickets voor sessies 19.00 en 21.00 uur. Houd onze socials in de gaten of er nog tickets beschikbaar komen.