Home / COVID 19

COVID 19

Update geldig van 16 oktober t/m 11 november 2020

Pret- en attractiepark Play-in is open.

Wij houden ons strikt aan de regels van het RIVM en aan het protocol “Veilig Samen Uit” .

Play-in is een pret/attractiepark op een oppervlakte van 6000m2 met een plafondhoogte van 10 meter. Wij zijn een doorstroom locatie en vallen onder de uitzonderingen zoals benoemd in de noodverordening COVID-19 van de veiligheidsregio Utrecht.

Wij hebben een buitengewoon goed ventilatiesysteem waarbinnen wij elk uur de gehele ruimte 14 keer van verse lucht voorzien. De temperatuur is perfect regelbaar, wij houden deze continu op 21 gr Celsius.

De zaak is volledig ingericht volgens de 1.5 meter richtlijnen, wij kunnen op elke plaats binnen het bedrijf een veilig verblijf garanderen.

Ons personeel werkt volgens de richtlijnen van het RIVM en blijft thuis indien zij verkouden zijn of andere corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben.

Wij maken zeer regelmatig schoon en hebben voldoende hygiënepunten waar handen kunnen worden gewassen en gedesinfecteerd.

Het dragen van mondmaskers wordt ten strengste geadviseerd voor personen van 13 jaar en ouder, behalve als je aan een tafel zit.

Wij zijn open op de volgende manier en op basis van de volgende regels. Elke gast dient op de hoogte te zijn van onze regels en ons protocol, deze staan op de website en zijn zichtbaar binnen het bedrijf of in te zien bij de balies. Indien gasten de regels overtreden volgt eerst een waarschuwing, bij herhaling zal de toegang worden ontzegd. Wij gaan ervan uit dat een ieder zich verstandig en volgens de geldende richtlijnen gedraagt, zodat wij geen politieagent hoeven te spelen:

Kids-in

*Wij werken van 15 oktober t/m 11 november met tijdsblokken van 2 uur.

*Voor elk tijdsblok hebben wij slechts beperkt tafels beschikbaar. Entree per kind €7,90. Volwassenen €3,50. Tot max. 4 volwassenen. Vanaf 5 volwassenen €7,90. Hiervoor moeten wij een extra tafel reserveren.

*Toegang alleen op reservering, We kunnen slechts een beperkt aantal personen toelaten, dus indien u niet kunt komen verzoeken wij u vriendelijk de reservering bij ons te annuleren. We kunnen uw plek dan aan een ander gunnen. Indien u niet tijdig en zonder bericht op het door uw gereserveerde tijdstip aanwezig bent vervalt de reservering en behouden we ons het recht voor deze aan een ander toe te wijzen.

*In verband met het beperkt aantal bezoekers zullen kortingen (en dus ook de tickets zoals Jumbo kaarten of 10 rittenkaarten) tijdelijk gedurende deze periode niet geldig zijn.

*Wij gaan ervan uit dat als u naar ons toe komt dat u gezond bent volgens de richtlijnen van het RIVM

*Bij een kinderfeestje mogen maximaal 2 volwassen begeleiders gratis mee naar binnen.

* Bij binnenkomst krijgt u een tafel aangewezen waar u tijdens uw bezoek aan dient te blijven zitten en niet rond te gaan lopen (wisselen of stoelen bijzetten is NIET toegestaan).

*Volwassenen zijn niet toegestaan in de speelstructuur. De grens is met een geel-zwarte lijn gemarkeerd, voorbij deze grens zijn alleen kinderen onder de 13 jaar toegestaan. Uitzondering is de peuterzone waar zich maximaal 3 volwassenen tegelijkertijd mogen bevinden.

*Elke gast dient zich strikt aan de 1,5 meter en aan de andere RIVM maatregelen te houden.

*Reinig regelmatig de handen in bij 1 van de sanitair punten.

*Er is een beperkte take-away van eten, drinken en versnaperingen aanwezig.

Jump-in

*Wij gaan ervan uit dat als u naar ons toe komt dat u gezond bent volgens de richtlijnen van het RIVM

*Alleen op reservering. We kunnen slechts een beperkt aantal personen toelaten, dus indien u niet kunt komen verzoeken wij u vriendelijk de reservering bij ons te annuleren. We kunnen uw plek dan aan een ander gunnen. Indien u niet tijdig en zonder bericht op het door uw gereserveerde tijdstip aanwezig bent vervalt de reservering en behouden we ons het recht voor deze aan een ander toe te wijzen.

*De jumpvloer is een sportvloer en is t/m 11 november alleen toegankelijk voor personen t/m 17 jaar. Wij rekenen 1 persoon per 25 m2, dat is ruim boven de richtlijnen van het RIVM.

*De jumpvloer is alleen toegankelijk voor jumpers, voor alle niet jumpers is deze NIET toegankelijk.

*Volwassen begeleiders (pers van 18 jaar en ouder) zijn beperkt toegestaan. Deze dienen te wachten in een van onze wachtruimtes.

*Bij een kinderfeestje mogen maximaal 2 volwassen begeleiders mee naar binnen.

*Er is een beperkte take-away van eten, drinken en versnaperingen aanwezig.

*Elke gast dient zich aan de 1,5 meter en aan de andere RIVM maatregelen te houden.

*Reinig voor het betreden van de jumpvloer de handen bij 1 van de sanitair punten.

*De aanwijzingen van het personeel dienen strikt te worden opgevolgd.

*Omkleden dient thuis te gebeuren.

Climb-in

*De klimvloer is een sportvloer en is t/m 11 november alleen toegankelijk voor personen t/m 17 jaar. De max. capaciteit is gelimiteerd tot 20 klimmers per uur.

*Alleen op reservering. We kunnen slechts een beperkt aantal personen toelaten, dus indien u niet kunt komen verzoeken wij u vriendelijk de reservering bij ons te annuleren. We kunnen uw plek dan aan een ander gunnen. Indien u niet tijdig en zonder bericht op het door uw gereserveerde tijdstip aanwezig bent vervalt de reservering en behouden we ons het recht voor deze aan een ander toe te wijzen. Houdt u er rekening mee dat u moet betalen voor het aantal personen waarvoor u reserveert.

*Volwassen begeleiders (pers van 18 jaar en ouder) zijn beperkt toegestaan. Deze dienen te wachten in een van onze wachtruimtes.

*Aan elke gast wordt voor binnenkomst een aantal vragen gesteld betreffende de gezondheid. De gezondheidsverklaring dient ook ondertekend te worden. Indien gezond wordt toegang verleend.

*Reinig voor het betreden van de klimvloer de handen bij 1 van de sanitair punten.

*Er is een beperkte take-away van eten, drinken en versnaperingen aanwezig.

*Bij een kinderfeestje mogen maximaal 2 volwassen begeleiders mee naar binnen in het pand, niet op de klimvloer.

Restaurants

Onze restaurants zijn gesloten , we hebben echter wel een take-away afhaalloket waar u drinken en eten (beperkte menukaart) kunt bestellen en af kunt halen. Daarom blijft onze regel van kracht dat u geen eigen eten en drinken mag nuttigen in ons gehele park. Voor feestjes haalt u ook bij het afhaalloket het bestelde eten en de gratis ranja af.