Huisregels Play-In

 1. Breng geen waardevolle spullen mee en waak over je eigendommen. Play-In is niet aansprakelijk voor schade, verlies, vermissing, letsel en/of diefstal of gevolgen van schade gedurende het verblijf op het terrein van Play-In.
 2. Huisdieren worden niet toegelaten (uitgezonderd blindengeleidehonden).
 3. Roken, drugs en wapens zijn niet toegestaan.
 4. Het is NIET toegestaan eigen eten en drinken te nuttigen(ook geen eigen water) tijdens het verblijf bij Play-In, ook niet tijdens feestjes en andere arrangementen, dit op straffe van verwijdering uit het pand. Eten en drinken in of op de speeltoestellen is niet toegestaan, dit mag alleen aan de daarvoor bestemde tafels.
 5. Bezoekers gaan ermee akkoord dat personeel van Play-In meegebracht tassen/rugzakken etc. mogen inzien. Uit veiligheidsoverwegingen is het meenemen van glas, steekwapens of andere gevaarlijke materialen niet toegestaan.
 6. Kinderen moeten begeleid worden door min. 1 volwassen begeleider. De begeleider moet toezicht houden op de meegebrachte kinderen.
 7. Bezoekers dienen gehoor te geven aan eventuele aanwijzingen van het personeel.
 8. Play-In heeft altijd het recht om personen de toegang te weigeren of te ontzeggen zonder dat er aanspraak op vergoeding of terugbetaling gedaan kan worden.
 9. Bezoeker is verplicht de kosten voor schade die zijn ontstaan bij Play-In te vergoeden. Ouders en begeleiders zijn verantwoordelijk voor de schade die is ontstaan.
 10. Het bezoeken, spelen en het gebruik van de toestellen bij Play-In is geheel op eigen risico. De bezoeker is verplicht voor zijn eigen veiligheid te zorgen.
 11. Klachten worden per omgaande en uiterlijk voor het verlaten van het pand bij Play-in ingediend.
 12. Het gebruik van sokken bij Kids-in, anti-slipsokken bij Jump-in en schone binnen-sportschoenen bij Climb-in is verplicht.
 13. Een confettikanon is niet toegestaan. Wij rekenen hiervoor €50 schoonmaakkosten.
 14. Schmink is niet toegestaan.
 15. De glijbanen dienen op de juiste manier gebruikt te worden. Het is verboden tegen de glijbanen omhoog te rennen en te klimmen bovenop de glijbanen.