Klachtenregeling Play-In

Bij Play-in Utrecht doen wij onze uiterlijke best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klantvriendelijkheid staat bij Play-in dan ook hoog in het vaandel. Onze medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u een optimale beleving te geven.

Toch kan het zijn dat er iets voorvalt waar u niet tevreden over bent. Indien u van mening bent dat wij u niet op een correcte manier behandeld hebben, kunt u bij ons een klacht indienen, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren en hopelijk uw klacht kunnen oplossen.

Doel klachtenreglement
Het doel van het klachtenreglement is het op een zorgvuldige wijze registreren en afhandelen van klachten. Hierbij hopen we de oorzaak van de klacht weg te nemen en adequate maatregelen te nemen om herhaling te voorkomen.

Welke gegevens hebben wij van u nodig
Om uw klacht zo goed mogelijk te behandelen hebben wij een aantal gegevens van u nodig:
1. Uw naam
2. Uw (e-mail)adres
3. Uw telefoonnummer
4. Een duidelijke omschrijving van uw klacht en datum gebeurtenis
5. Eventuele bijlagen om uw klacht te onderbouwen

Hoe kunt u een klacht indienen
Het indienen van een klacht kunt u schriftelijk, via de e-mail en mondeling indienen.

De klacht kan schriftelijk verstuurd worden naar:

Play-in Utrecht
Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Via de e-mail kan de klacht verstuurd worden naar: info@play-inutrecht.nl

Indien u ter plekke een klacht wilt indienen wordt u doorverwezen naar een van de eigenaren of teamleiders. Gezamenlijk wordt uw klacht besproken en waar mogelijk is wordt er actie ondernomen.

Indien wij uw klacht niet te plekke kunnen oplossen noteren wij uw gegevens zodat wij op een later moment contact met u kunnen opnemen.

Wat gebeurt er met uw klacht
Nadat wij uw klacht hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij nemen contact met u op zodat u de gelegenheid heeft uw klacht verder toe te lichten en gezamenlijk naar een mogelijke oplossing te zoeken.

Wij streven er naar om uw klacht binnen 14 dagen af te handelen.

Sociale media
Indien u een klacht via sociale media indient kunt u dat bij voorkeur via een privébericht doen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens handelen wij de klacht op de zelfde manier af, als hierboven beschreven.

Indien u een klacht indient via ons contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij nodigen wij u uit voor een privébericht en handelen uw klacht vervolgens op de dezelfde manier af, als hierboven beschreven is.