Home / Opening

COVID 19

Attractiepark Play-in is open.

Wij houden ons strikt aan de regels van het RIVM en aan het protocol “Veilig Samen Uit” en het meer specifieke “Play-in protocol“.

Play-in is een attractiepark op een oppervlakte van 6000m2.

Wij hebben een buitengewoon goed ventilatiesysteem waarbinnen wij elk uur de gehele ruimte 14 keer van verse lucht voorzien. De temperatuur is perfect regelbaar, wij houden deze continu op 21 gr celsius.

De zaak is volledig ingericht volgens de 1.5 meter richtlijnen, wij kunnen op elke plaats binnen het bedrijf een veilig verblijf garanderen.

Ons personeel werkt volgens de richtlijnen van het RIVM en blijft thuis indien zij verkouden zijn of andere klachten hebben.

Wij maken zeer regelmatig schoon en hebben voldoende hygiënepunten waar handen kunnen worden gewassen en gedesinfecteerd.

Wij zijn open op de volgende manier en op basis van de volgende regels. Deze regels zijn geldig vanaf 1 juli, later volgen er hopelijk meer verruimingen vanuit de overheid. Elke gast dient op de hoogte te zijn van onze regels en ons protocol, deze staan op de website en zijn zichtbaar binnen het bedrijf of in te zien bij de balies. Indien gasten de regels overtreden volgt eerst een waarschuwing, bij herhaling zal de toegang worden ontzegd. Wij gaan ervan uit dat een ieder zich verstandig en volgens de geldende richtlijnen gedraagt, zodat wij geen politieagent hoeven te spelen:

Binnenspeeltuin Kids-in

*Elke gast wordt bij binnenkomst een aantal vragen gesteld betreffende de gezondheid. Indien gezond wordt toegang verleend.

*Alleen op reservering (via de website, telefonisch of aan de balie).

*We beperken onze maximale capaciteit om te kunnen garanderen dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

* Per betalend kind mogen er maximaal 2 volwassen begeleiders gratis mee naar binnen (elke volgende volwassene betaalt €3,50)

*Elk huishouden krijgt een eigen tafel toegewezen (wisselen of stoelen bijzetten is NIET toegestaan)

*Elke gast dient zich strikt aan de 1,5 meter en aan de andere RIVM maatregelen te houden

*Reinig regelmatig de handen in bij 1 van de sanitairpunten

*Bij het verlaten van de zaak dient elk gezelschap de tafel af te ruimen en de vuile spullen, op het dienblad, in 1 van de afruimwagens te plaatsen

Trampolinepark Jump-in

*Elke gast wordt bij binnenkomst een aantal vragen gesteld betreffende de gezondheid. Indien gezond wordt toegang verleend.

*Alleen op reservering (via de website, telefonisch of aan de balie). We kunnen slechts een beperkt aantal personen toelaten, dus indien u niet kunt komen verzoeken wij u vriendelijk de reservering bij ons te annuleren. We kunnen uw plek dan aan een ander gunnen. Indien u niet tijdig en zonder bericht op het door uw gereserveerde tijdstip aanwezig bent vervalt de reservering en behouden we ons het recht voor deze aan een ander toe te wijzen.

*We laten maximaal 100 personen toe op de jumpvloer

*De jumpvloer is alleen toegankelijk voor jumpers, voor alle niet jumpers is deze NIET toegankelijk

*Elke gast dient zich aan de 1,5 meter en aan de andere RIVM maatregelen te houden

*De aanwijzingen van het personeel dienen strikt te worden opgevolgd.

*Omkleden dient thuis te gebeuren

*Reinig voor het betreden van de jumpvloer de handen in bij 1 van de sanitairpunten

Climb-in

*Max. capaciteit is gelimiteerd tot 20 klimmers per uur. Houd u er rekening mee dat u moet betalen voor het aantal personen dat u reserveert.

Skybar

*Indien deze gesloten is, is het mogelijk om op ons terras bij de entree te zitten. U kunt hier ook eten en drinken bestellen.