Home / Over Play-in

Welkom bij Play-in, het grootste indoor familiecentrum van Nederland!

Voor de hele familie is er iets leuks te beleven. En dat op een oppervlakte van maar liefst 6000m²! Kinderen dagen zichzelf uit op de spectaculaire trampolines bij Jump-in of op de spannende klimwanden van Climb-in. Bij Kids-in genieten ze uren in de bijzondere speeltuin Kids-in met een onderwater thema. Tickets zijn verkrijgbaar per onderdeel, maar er zijn ook combinatietickets.

Ouders, verzorgers doen gezellig mee, of nemen plaats in één van de twee horecapunten. Hier staan kwaliteit en service voorop. We hebben voor u lekkere kwaliteitskoffie en een keur aan zowel gezonde als fastfood gerechten geselecteerd. Ondertussen heeft u een spectaculair uitzicht op de activiteiten.
Voor kinderfeestjes kunt u kiezen uit diverse combinatie-arrangementen en heeft u de mogelijkheid een echte VIP-Partyroom te reserveren.

In het najaar opent ook ons restaurant. Sluit uw familiedag daar af met een heerlijke maaltijd of geniet hier terwijl uw kinderen spelen. Dit restaurant is ook te bezoeken zonder de combinatie met kinderactiviteiten.