ELKE MAAND BIJ PLAY-IN

De avond voor volwassenen in ons Adventure Park!

1-2 keer per maand vanaf 18:30 tot 22.30 uur openen onze deuren voor volwassenen.
Een 18+ avond met een LIVE DJ, Arcadespellen spelen, springen op de Trampolines, klimmen op de Climb Walls (25 minuten met tijdslot). Sjoelen en Ping Pongen in de Skybar.
Wil je deze avond uitbreiden? Dan zijn de VR spellen te reserveren, onze Escape Room de X-cube en Urban Crazy Mini Golf bij te boeken.


Aanwezig bij de Evening Edition: Richard Da Costa van Da Costa Entertainment. Richard is all-round entertainer en zorgt tijdens de Evening Edition voor de lekkerste cocktails en voor extra entertainment zoals goocheltrucs. Dit wil je niet missen!
ONZE ACTIVITEITEN
 • ARCADEHAL
  Voel samen met je vrienden de nostalgie in onze jaren 80 Arcadehal. Herbeleef bij ons de tijden van een jaren 80. Van retro arcade spellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vecht spellen, dansspellen, muziek spellen, pooltafels en airhockeytafels.
 • VIRTUAL REALITY
  Zijn jullie op zoek naar een ‘next-level’ belevenis? Dan is onze Virtual Reality zeer geschikt! Ervaar zelf hoe het is om in een levensecht VR videospel. Je kunt 360 graden om je heen kijken en je beweegt vrij rond. Onze VR experiences zijn makkelijk te bedienen en voor iedereen toegankelijk. (Toeslag €7,00, ter plekke €8,99)

 • ESCAPE ROOM
  Op zoek naar een activiteit met wat extra uitdaging? De X-Cube is de ultieme hersenkraker van het moment. In de EscapeRoom Cube staan spannende uitdagingen te wachten voor jouw team. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Een complete beleving voor 2-7 personen waarin geluid, beeld en spel samen komen.
 • CLIMB WALLS
  Wil jij lekker de hoogte in? Ons veilige klim concept is voor iedereen toegankelijk. Beklim de Stairway to Heaven, win van je team op de Speedclimb, beklim de Leap of Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt. Hier werken we, vanwege de capaciteit met een tijdslot.
 • TRAMPOLINE PARK
  Benieuwd naar de andere talenten van je vrienden? Laat ze zijn/haar kunsten zien in ons Trampoline Park. Spring van trampoline naar trampoline speel een potje dodgeball, loop tegen muren op met de toffe wall trampolines en balanceer op slacklines en evenwichtsbalken. Laat je van de High tower vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuim blokken.
 • URBAN CRAZY MINIGOLF
  12 unieke banen zoals je die nog nooit ergens hebt gezien. De allerleukste URBAN CRAZY MINI Golf banen van dit moment ervaar je samen bij ons. Hét ultieme indoor golf uitje voor zowel jongeren als volwassenen. Dit mag je absoluut niet missen!
ONZE ACTIVITEITEN
Krijg een beter beeld van wat er allemaal te doen is bij Adventure Park Play-in
CLIMB WALLS
ESCAPE ROOM
VIRTUAL REALITY
TRAMPOLINE PARK
Benieuwd naar de andere talenten van je team? Laat ze zijn/haar kunsten zien in ons Trampoline Park. Speel een potje dodgeball, balanceer op slacklines en evenwichtsbalken. Laat je van de High tower vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuim blokken.
Een ‘next-level’ belevenis? Dan is onze Virtual Reality zeer geschikt! Ervaar zelf hoe het is om in een levensecht VR videospel. Je kunt 360 graden om je heen kijken en je beweegt vrij rond. Onze VR experiences zijn makkelijk te bedienen en voor iedereen toegankelijk.
Op zoek naar een uitje met wat extra uitdaging? De X-Cube is de ultieme hersenkraker van het moment. In de EscapeRoom Cube staan spannende uitdagingen te wachten voor jouw team. Denk aan , het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samen kome
Wil jij met jouw team de hoogte in? Ons veilige klim concept is voor iedereen toegankelijk. Beklim de Stairway to Heaven, win van je team op de Speedclimb, beklim de Leap of Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt
ARCADE
Herbeleef bij ons de tijden van een jaren 80. Van retro arcade spellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vecht spellen, dansspellen, muziek spellen, pooltafels en airhockeytafels.
VOOR €34,99 TOEGANG TOT ARCADEHAL, KLIMMEN EN SPRINGEN BIJ PLAY-IN
A G E N D A
NEXT EVENING EDITION

5 JULI(EK op scherm)

26 JUL-30 AUG
13 SEP-27 SEP-11 OKT-25 OKT
8 NOV-22 NOV-6 DEC-20 DEC

INDOOR ACTIVITEIT
ELEKTRISCH OPLADEN MOGELIJK
EERSTE TWEE UUR GRATIS PARKEREN
VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID
EEN TOTAALBELEVING OP 6000M2 OPPERVLAKTE