Met deze activiteiten kun je de teambuilding in jouw team versterken!

Op zoek naar leuke activiteiten die gefocust zijn op teambuilding? Play-In Utrecht biedt een breed scala aan teambuilding activiteiten aan die geschikt zijn voor bedrijven, scholen en andere groepen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van teamwork-vaardigheden of het bevorderen van communicatie en samenwerking: Play-In Utrecht heeft activiteiten die voor elk team geschikt zijn.
Waarom is teambuilding essentieel in een bedrijf?
In elk bedrijf is teambuilding momenteel essentieel en niet meer weg te denken. Het is namelijk belangrijker dan ooit om goed met elkaar samen te kunnen werken. In ons Adventure Park hebben wij verschillende activiteiten die bij kunnen dragen aan de groei binnen jouw team en bedrijf.

Wij bieden een totaalbelevenis voor elk team! Van gamen in een andere wereld met Virtual Reality
tot back to the 80's in onze retro Arcadehal. Zoek je nog meer uitdaging? Verover je hoogtevrees samen met je team op de Climb Walls of puzzel jullie zelf naar buiten vanuit de Escape Room.

Regen, storm of kou? Dat is geen probleem bij ons. Het is een indoor teamuitje zodat je altijd zekerheid hebt dat het door kan gaan.ONZE ACTIVITEITEN
Krijg een beter beeld van wat er allemaal te doen is bij Adventure Park Play-in en waarom deze activiteiten bij kunnen dragen aan teambuilding:
CLIMB WALLS
ESCAPE ROOM
VIRTUAL REALITY
TRAMPOLINE PARK
Benieuwd naar de andere talenten van je team? Laat ze zijn/haar kunsten zien in ons Trampoline Park. Speel een potje dodgeball, balanceer op slacklines en evenwichtsbalken. Laat je van de High tower vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuim blokken.
Een ‘next-level’ belevenis? Dan is onze Virtual Reality zeer geschikt! Ervaar zelf hoe het is om in een levensecht VR videospel. Je kunt 360 graden om je heen kijken en je beweegt vrij rond. Onze VR experiences zijn makkelijk te bedienen en voor iedereen toegankelijk.
Op zoek naar een uitje met wat extra uitdaging? In de Escape Room Cube staan spannende uitdagingen te wachten voor jouw team. Denk aan het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samen komen.
Wil jij met jouw team de hoogte in? Ons veilige klim concept is voor iedereen toegankelijk. Beklim de Stairway to Heaven, win van je team op de Speedclimb, beklim de Leap of Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt.
ARCADE
Herbeleef bij ons de tijden van een jaren 80. Van retro arcade spellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vecht spellen, dansspellen, muziek spellen, pooltafels en airhockeytafels.
Onze activiteiten kunnen helpen bij het ontwikkelen van teamwork en communicatieve vaardigheden, en kan ook helpen bij het bevorderen van gezonde competitie en het verbeteren van de fysieke gezondheid van de teamleden.

Wij bieden een breed scala aan cateringopties aan, waaronder koffie en thee, lunch en snacks. Daarnaast zijn er ook verschillende buffetten beschikbaar. Dit maakt het gemakkelijk voor teams om de hele dag door te brengen en hun activiteiten te combineren met eten en drinken.

Onze activiteiten zijn geschikt voor alle soorten teams. De activiteiten zijn ontworpen om teamwork, communicatie en samenwerking te bevorderen en kunnen helpen bij het verbeteren van probleemoplossende vaardigheden en het vergroten van de fysieke gezondheid.

Met verschillende cateringopties beschikbaar, is Play-In Utrecht de perfecte plek om een dag door te brengen met het ontwikkelen van de vaardigheden van jouw team.

WIJ ZIJN MAKKELIJK BEREIKBAAR!
Ons Activity Centre is makkelijk te bereiken vanuit meerdere locaties. Wij zijn namelijk gevestigd in the Wall in Utrecht, aan de A2 afslag Leidsche Rijn.