Een origineel bedrijfsuitje bij Play-in!

Op zoek naar een origineel idee voor een bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons Adventure Park aan het goede adres. Wij bieden namelijk voor elk bedrijf een passend idee. Er zijn talloze mogelijkheden. Wij vertellen je er graag meer over in deze blog.
Tijd voor een
Bedrijfsuitje?
Kom naar indoor Adventure Park Play-in in Utrecht!
Voor bedrijfsuitjes bieden wij verschillende opties aan in combinatie met onze activiteiten. Hieronder zullen wij deze opties voorzien van een korte toelichting.


VIRTUAL REALITY
&
ARCADE
&
Onbeperkt Pizza
vanaf 59,50 p.p.
TRAMPOLINE PARK
&
CLIMB WALLS


vanaf 29,50 p.p.
ESCAPE ROOM
&
VIRTUAL REALITY
&
DRINKS

vanaf 55,- p.p.
CLIMB WALLS
&
VIRTUAL REALITYvanaf 49,50 p.p.
1. VIRTUAL REALITY & ARCADE & ONBEPERKT PIZZA

Een combinatie van avontuur, uitdaging en ontspanning. Ga samen met je team de spannende strijd aan tegen draken, robots, ruimtewezens en zombies in onze Virtual Reality Zone. Goede communicatie is erg belangrijk binnen onze Virtual Reality one om het maximale uit jouw score te kunnen halen en samen met jouw team en zo lang mogelijk te overleven. Ga daarna terug in de tijd in onze retro Arcade Hal. Een all-in concept! Van retro arcade spellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vecht spellen, dansspellen, muziek spellen, pooltafels en airhockeytafels. Geniet na deze activiteiten samen met je team van onbeperkt pizza!
Plezier en uitdaging gecombineerd! Ga los op ons Trampolinepark en laat je mooiste kunsten zien aan je collega’s, speel een potje dodgeball, loop tegen muren op met de toffe wall trampolines. Daag je team uit om zich van de High tower te laten vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuim blokken. Versterk de band binnen je team en laat ze de uitdaging aan gaan op onze Climb Walls. Win van je collega’s op de Speedclimb, overmeester als team de Astroball. Welke collega komt het hoogst op de Leap-of-Faith en durft het aan om van de Vertical Drop Slide af te gaan?
Spanning, avontuur en ontspanning. Start je teambuilding-event in onze X-Cube Escape Room. Ga samen met je team de spannende strijd aan tegen draken, robots, ruimtewezens en zombies in onze Virtual Reality Zone. Goede communicatie is erg belangrijk binnen onze Virtual Reality one om het maximale uit jouw score te kunnen halen en samen met jouw team en zo lang mogelijk te overleven. Sluit je teambuilding event af met een drankje in onze Skybar, waarbij je een spectaculair uitzicht hebt over al onze activiteiten.

Dit is voor de teams die echt van avontuur en uitdaging houden! Versterk de band binnen je team en laat ze de uitdaging aan gaan op onze Climb Walls. Win van je collega’s op de Speedclimb, overmeester als team de Astroball. Welke collega komt het hoogst op de Leap-of-Faith en durft het aan om van de Vertical Drop Slide af te gaan? Ga samen met je team de spannende strijd aan tegen draken, robots, ruimtewezens en zombies in onze Virtual Reality Zone. Goede communicatie is erg belangrijk binnen onze Virtual Reality one om het maximale uit jouw score te kunnen halen en samen met jouw team en zo lang mogelijk te overleven. Een ideale oefening voor jouw team zodat ze elkaar beter leren kennen, samen leren werken en overwinningen kunnen vieren.

EEN EIGEN BEDRIJFSUITJE SAMEN STELLEN?

Naast deze vier ideeën is het ook mogelijk een teambuildinguitje op maat samen te stellen. Je hebt dan de keuze uit de volgende activiteiten:


ESCAPE ROOM & VIRTUAL REALITY & ARCADE & CLIMB WALLS &

TRAMPOLINE PARK


Het samenstellen van een eigen bedrijfsuitje is uit te breiden met eten en drinken. Prijzen zijn exclusief btw