WAT TE DOEN?
Beklim de Stairway to Heaven, win van je vrienden op de Speedclimb, overmeester samen de Astroball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt. Je kunt onderweg zelfs even een korte pauze nemen. En als je boven bent.. zak je vanzelf weer naar beneden.

SAFETY FIRST

CLIMB PARTY

CLIMB WALLS

Je hebt geen klimervaring nodig om bij ons te komen klimmen! Het super veilige klimconcept is geschikt voor iedereen van 4-80 jaar, dankzij het innovatieve en automatische zekeringssysteem van TruBlu waarbij je jezelf 'vastclipt’ bij de uitdaging die je aan wilt gaan. Er is professionele begeleiding aanwezig en bij elke klimsessie krijgen de klimmers uitleg over het veilige gebruik van het zekeringssysteem.
Stel een uniek kinderfeestje samen met bijv. taart en/of een lekker kidsmeal. Je kunt het feestje uitbreiden met een andere leuke activiteit zoals: Arcadehal ,Kids Paradise, Jumpen, Escape Room of Virtual Reality.
• Vanaf €17,59 p.p.
• Zakje chips per kind
• Kadootje jarige
• Onbeperkt ranja
• Gereserveerde tafel

COMBI TICKETS

Combineer het klimmen met een bezoek aan het Kids Paradise, Arcade hal, VR Arena of Jumping Park en ontvang 5% korting bij 2 activiteiten, 7,5% bij 3 en zelfs 10% bij 4 activiteiten..(Escape Room uitgezonderd)

Klimmuren feest foto
Kinderen spelen foto
1-2 keer per maand openen vanaf 18:30 onze deuren voor volwassenen. Een 18+ avond met Arcadespellen spelen, springen op de Trampolines en klimmen op de Climb Walls (met tijdslot), Sjoelen en Ping Pongen, met live DJ. Wil je deze avond uitbreiden? Dan zijn de Virtual Reality spellen te reserveren of de X-cube te boeken. DIT WIL JE NIET MISSEN!
Meer informatie HIER

DJ EVENING EDITION 18+

60 MIN incl. instructie
  • 4-80 jaar 
€ 15,99
Per persoon
60 MIN incl. instructie
€ 15,99 p.p.
  • 4-80 jaar
EVENING EDITION 18+
AGENDA

za. 13 mei
vr. 2 jun.
za. 17 jun.
vr. 7 jul.
za. 26 aug.
vr. 8 sep.
za. 23 sep.
vr. 6 okt.
za. 21 okt.
vr. 3 nov.
za. 18 nov.
vr. 1 dec.
za. 16 dec

18:30-22:30