WAT TE DOEN?
Beklim de Stairway to Heaven, win van je vrienden op de Speedclimb, overmeester samen de Astroball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt. Voel je thuis in onze Skybar waar we o.a. heerlijke kwaliteitskoffie, snacks, bittergarnituur, tosti’s serveren. Uiteraard hebben we WiFi zodat ouders lekker kunnen ontspannen of werken terwijl de kids klimmen.
SAFETY FIRST

CLIMB PARTY

CLIMB WALLS

Je hebt geen klimervaring nodig om bij ons te komen klimmen! Het super veilige klimconcept is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar dankzij het innovatieve en automatische zekeringssysteem van TruBlu waarbij je jezelf 'vastclipt’ bij de uitdaging die je aan wilt gaan. Er is professionele begeleiding aanwezig en voor elke klimsessie krijgen de klimmers uitleg over het veilige gebruik van het zekeringssysteem.
Stel een uniek kinderfeestje samen met bijv. taart en/of een lekker kidsmeal. Je kunt het feestje uitbreiden met een andere leuke activiteit zoals: Arcadehal ,Kids Paradise, Jumpen, Escape Room of Virtual Reality.
• Vanaf €16,45 p.p.
• Zakje chips per kind
• Onbeperkt ranja
• Gereserveerde tafel

COMBI TICKETS

Combineer het klimmen met een bezoek aan het Kids Paradise, Arcade hal, VR Arena of Jumping Park en ontvang 5% korting bij 2 activiteiten, 7,5% bij 3 en zelfs 10% bij 4 activiteiten..(Escape Room uitgezonderd)

Klimmuren feest foto
Kinderen spelen foto
Ons aller-eerste-klimevenement! Op zondag 6 februari van 11:00 uur tot 12:00 uur organiseren wij de SONIC CLIMB CHALLENGE. Dit is een race voor iedereen die houdt van klimmen en klaar is om de strijd aan te gaan. Daag je vrienden of je ouders uit en haal de meeste punten binnen. Alleen komen kan natuurlijk ook. Natuurlijk strijd je niet voor niets, want er zijn ook prijzen te winnen. Niet alleen de #1 wint een prijs, óók de #2 en #3 gaan niet met lege handen naar huis! ????

SONIC CLIMB CHALLENGE

60 MIN incl. instructie
  • 4 jaar of ouder.
€ 14,90
Per persoon
60 MIN incl. instructie
€ 14,90 p.p.
  • 4 jaar of ouder.