ARCADE PARTY va 8 jaar

DJ EVENING EDITION (18+)

WAT TE DOEN?

ARCADEHAL

Stel een uniek kinderfeestje samen met bijv. taart en/of een lekker kidsmeal. Je kunt het feestje uitbreiden met een andere leuke activiteit zoals: Climb Walls, Kids Paradise, Jumpen, Escape Room of Virtual Reality.
Op deze speciale avond openen vanaf 18:30 onze deuren voor volwassenen. Een 18+ avond met Arcadespellen spelen, springen op de Trampolines, klimmen op de Climb Walls (met tijdslot), Sjoelen en Ping Pongen, met Live DJ. Wil je deze avond uitbreiden? Dan zijn de VR spellen te reserveren of de X-cube te boeken. Meer info klik HIER

Leef je uit in een Game Walhalla, in de 300m2 grote Arcadehal. Met meer dan 30 spellen zijn wij 1 van de grootste speelhallen in Utrecht. Er zijn meerdere multiplayer games, waarin je het tegen je vrienden of familie kunt opnemen, maar ook alleen vermaak je je urenlang. Speel ongelimiteerd zonder pasjes, opwaarderen of muntjes. Je hebt maar 1 entreekaartje nodig. Hoe easy is dat!

GAME BELEVING

Kinderfeestje foto
Trampoline park foto
Okkiedag foto
• Vanaf €13,59 p.p.
• Zakje chips per kind
• Kadootje jarige
• Onbeperkt ranja
• Gereserveerde tafel

Herbeleef bij ons de tijden van een jaren 80 Arcadehal in een nieuw jasje! Van retro arcadespellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vechtspellen, dansspellen, muziekspellen, pooltafels en airhockeytafels.
Waan je in een game walhalla van retro en moderne games met een all-in concept, dus onbeperkt gamen voor 1 vaste prijs! (Alleen betalende bezoekers toegestaan in Arcadehal)!

1 uur €12,99
1,5 uur €16,99
  • Live DJ
  • € 34,99 p.p.
  • Van 18:30 tot 22:30
Trampoline park foto
sinds kort hebben wij een nieuwe activiteit: Urban Crazy Mini Golf!
Speel en beleef samen met je vrienden, familie of collega's mini golf zoals
je het nog nooit ergens gezien hebt.
Klik hier voor meer informatie.

URBAN CRAZY MINI GOLF

€8,50 p.p.
• Kan i.c.m verjaarsfeestje
• Vanaf 7 jaar
WELKE GAMES ZIJN ER (wisselend aanbod)
FAMILY DEAL
Gezinskorting voor 1 of 1.5 uur samen spelen in onze Arcade hal. Voorwaarde is dat iedereen uit 1 gezin komt, dus geen vriendje, neefjes nichtjes etc. Maximaal 3 kinderen en 2 ouders per ticket. Voor elk extra kind dient u een regulier ticket bij te boeken.
Vanaf 8 jaar
Niet geldig icm andere kortingen
60 min. onbeperkt gamen
€ 12,99
p.p.
90 min. onbeperkt gamen
€ 16,99
p.p.
60 min. onbeperkt gamen
€ 39,99
per gezin
90 min. onbeperkt gamen
€ 52,49
per gezin
60 min. onbeperkt gamen
€ 12,99
p.p.
90 min. onbeperkt gamen
€ 16,99
p.p.
60 min. onbeperkt gamen
€ 39,99
per gezin
90 min. onbeperkt gamen
€ 52,49
per gezin