Kom naar Play-in voor een date!

Heb jij ook moeite met het bedenken van een originele date? Het kan namelijk soms een uitdaging zijn als je eens een keer iets anders dan gewoon wilt doen. Of het nu jullie eerste date is of jullie al een tijdje samen zijn. Play-In is de perfecte plek voor een date die allesbehalve standaard is. Hier draait het om lachen, avonturen en actie, waar elke date uniek is en zorgt voor onvergetelijke momenten. Daarnaast is onze locatie goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Tijd voor een
date?
Zelfs als je al jaren samen bent, is het belangrijk om de vonk levendig te houden. Play-In biedt de perfecte mix van ontspanning en activiteiten. Van samenwerken in een spannende game in onze X-Cube tot lachwekkende momenten tijdens een potje Urban Crazy Minigolf: op date bij Play-in is origineel, actief en heel romantisch. In deze blog lichten wij de activiteiten toe die perfect zijn voor een eerste date!
CLIMB WALLS
Ga de hoogte in en breng jullie date letterlijk en figuurlijk naar een nieuw niveau. Samen de uitdaging aangaan van het beklimmen van de muur zorgt niet alleen voor een dosis adrenaline, maar ook voor een geweldige manier om elkaar te ondersteunen en aan te moedigen. De klimmuur is de perfecte setting om samen grenzen te verleggen en letterlijk naar nieuwe hoogten te stijgen.

MEER INFO
ARCADEHAL
Laat jullie innerlijke kinderen los in de arcadehal van Play-In Utrecht. Daag elkaar uit voor een potje dansen, race tegen elkaar in racegames, of probeer samen de highscore te verbreken bij de klassieke arcadespellen. Daag elkaar uit en ontdek wie de koning of koningin van de arcade is. De competitieve sfeer bij een arcade-date bij Play-In zal ongetwijfeld zorgen voor heel wat gelach en veel plezier!
MEER INFO
URBAN CRAZY MINIGOLF
Spanning, avontuur en ontspanning. Start je teambuilding-event in onze X-Cube Escape Room. Ga samen met je team de spannende strijd aan tegen draken, robots, ruimtewezens en zombies in onze Virtual Reality Zone. Goede communicatie is erg belangrijk binnen onze Virtual Reality one om het maximale uit jouw score te kunnen halen en samen met jouw team en zo lang mogelijk te overleven. Sluit je teambuilding event af met een drankje in onze Skybar, waarbij je een spectaculair uitzicht hebt over al onze activiteiten.

MEER INFO
VIRTUAL REALITY
Duik samen in de wereld van virtual reality bij Play-In Utrecht. Kies voor een VR-ervaring en stap samen in avonturen die jullie zintuigen prikkelen. De gedeelde ervaring van het verkennen van deze digitale werelden zal niet alleen voor opwinding zorgen, maar ook voor lachwekkende momenten terwijl jullie je aanpassen aan de virtuele uitdagingen. Het is een unieke manier om samen plezier te beleven en herinneringen te creëren die buiten de grenzen van de werkelijkheid reiken.
MEER INFO
ESCAPE ROOM

Voor een uitdagende date-ervaring zijn onze X-Cubes perfect. Kies een thema dat jullie aanspreekt en werk samen om de puzzels en raadsels op te lossen. De klok tikt, de druk neemt toe, en jullie teamwork is de sleutel tot succes. Het oplossen van de uitdagende raadsels in deze kubusvormige kamers zal niet alleen jullie breinen laten kraken, maar ook jullie communicatie en samenwerkingsvaardigheden versterken. Of jullie nu de kamer binnen de tijd weten te verlaten of niet, de ervaring zal zeker voor veel plezier en voldoening zorgen.

MEER INFO
AFSLUITEN MET EEN HAPJE EN DRANKJE?
Na alle sportiviteit en avonturen is het tijd om samen te ontspannen en te genieten van een welverdiend drankje in de SKYBAR. Deze bar heeft een uitzicht over alle activiteiten in het gebouw, waardoor jullie de activiteiten van de Play-In van bovenaf kunnen ervaren. Dit is de perfecte manier om de date in stijl af te sluiten en hier kunnen jullie de hoogtepunten van jullie date nableven.
BEKIJK MENU SKYBAR
Maak jullie date
compleet!
Reserveer nu!
Maak jullie date compleet door een plek bij de Play-In te reserveren. Bezoek onze boekingswidget op de website voor beschikbaarheid. Bereid je voor op een positieve date-ervaring die jullie nog langbij zal blijven!