Home / Kids-in / Kinderfeestjes

Welkom bij Play-in, het grootste indoor familiecentrum van Nederland!

Bij Kids-in kun je vanaf € 9,95 per kind zelf een onvergetelijk kinderfeestje samenstellen! Een gereserveerde tafel, onbeperkt limonade en een zakje chips zijn altijd inbegrepen. Ook mogen de kinderen bij vertrek grabbelen in de schatkist en gaan ze dus met een leuk kleinigheidje naar huis.

Een verblijf in een exclusief voor de jarige gereserveerde VIP Partyroom is een echt hoogtepunt! Klik op de reserveerbutton, kies uit onderstaande arrangementen en voeg extra’s toe om een eigen uniek feest samen te stellen. Of neem contact op voor een partijtje op maat. We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

Je boekt en betaalt voor het aantal kinderen. Wil je met veel volwassenen komen, neem dan even contact op voor mogelijkheden: reserveren@play-inutrecht.nl.

We hebben de meest gestelde vragen over feestjes hier verzameld, Mocht je vraag er niet bijstaan neem dan even contact op!

Voor reserveringen binnen 24 uur graag even bellen.

Voor kinderfeestjes bij Play-in hebben we een leuke uitnodiging die u kunt printen in een kleurenversie en als kleurplaat.

Downloaden kleurenversie | Download kleurplaat

 • Kids-in Party € 9,95 p.p.
 • Het feestje vindt plaats in de speelzaal. je kunt zolang blijven spelen als je wilt. Het feestje kan worden uitgebreid met een kidsmeal, taart of andere leuke extra opties. De jarige wordt toegezongen en er is uiteraard tijd om kadootjes uit te pakken. Bij dit arrangement krijgen de kinderen een zakje chips en onbeperkt ranja. Bij vertrek mogen alle kinderen grabbelen in de schatkist!

  *minimaal 3 kinderen

 • Kids-in Party Combo € 17,90 p.p.
 • Het Kids-in Party arrangement wordt uitgebreid met 1 uur naar Jump-in of 1 sessie Climb-in.

  Bij de keuze Jump-in ontvangt u voor elk kind een paar jumpsokken. Indien de kinderen jonger zijn dan 7 jaar dient het jumpen plaats te vinden tijdens de tijden voor Mini-jump. (Klik hier voor jumptijden)

  U kunt ook voor beide activiteiten (Jump én Climb) kiezen met een meerprijs van € 7,90 p.p. (Het feestje duurt dan in totaal minimaal 5 uur).

  * minimaal 3 kinderen

 • Kids-in VIP Partyroom
  € 13,95 p.p.
 • Bij binnenkomst gaan jullie eerst lekker spelen in de binnenspeeltuin. Er wordt een tijd afgesproken voor je verblijf van 40 minuten in de VIP Partyroom. We hebben maar liefst 4 thema’s: ijsprinses, piraat, tropical beach en disco (je mag (hoeft niet) USB met je eigen muziek meenemen!). In de VIP Partyroom wordt gezongen voor de jarige en er is tijd om kadootjes uit te pakken. Bij dit arrangement krijgen de kinderen een zakje chips en onbeperkt ranja. Bij vertrek mogen alle kinderen grabbelen in de schatkist!

  * Minimaal 4 kinderen

 • VIP Partyroom Combo
  € 21,90 p.p.
 • Het Kids-in VIP Partyroom arrangement wordt uitgebreid met 1 uur Jump-in of 1 sessie Climb-in.

  Bij de keuze Jump-in ontvangt u voor elk kind een paar jumpsokken. Indien de kinderen jonger zijn dan 8 jaar dient het jumpen plaats te vinden tijdens de tijden voor Mini-jump. (Klik hier voor jumptijden).

  U kunt ook voor beide activiteiten (Jump én Climb) kiezen met een meerprijs van € 7,90 p.p. (Het feestje duurt dan in totaal minimaal 5 uur).

  * minimaal 4 kinderen

Extra’s
 • Pannenkoek of frietjes, sausje, snack € 3,25 p.p.
 • Frietje, sausje, broodje hamburger €5,25 p.p.
 • Volwassenen Arrangement € 6,25 p.p. (drankje naar keuze, friet, snack, sausje).
 • Snoepzakje voor elk kind bij afscheid € 1,10 p.p.
 • Taarten (slagroomtaart 8 personen € 15,50, fototaart bakkerij Smolders met foto van jarige taart v.a. € 27,50 (8p), luxe hoge feesttaart van Sugarlips 12 personen € 74,50, eigen taart meenemen € 7,95 per 15 personen. Grotere taarten op aanvraag.
 • Glittertattoos € 3,- per stuk.
 • In de VIP Partyroon Ijsprinses en Piraat kan een bezoek van een ijsprinses of piraat worden besteld die tijd neemt om foto’s te maken en glittertattoos te zetten (10 tattoos inbegrepen) € 50,-.
 • In overleg kan in de VIP Partyroom goochelaar worden geregeld (afhankelijk van welke goochelaar beschikbaar is € 195,- of € 300,-. Ook is het een onvergetelijke ervaring om per limousine opgehaald te worden € 200,- in een straal van 30 minuten! Dit dient minimaal 1 week van te voren te worden aangevraagd.

Uiteraard stellen we ook graag een op maat gemaakt arrangement voor u samen.