Home / FAQ

FAQ

Hoe ziet de slagroomtaart eruit?

Dit is de standaard slagroomtaart voor circa 8 personen. De taart wordt opgediend met een verjaardagslied voor de jarige en ijsvuurwerk. (Snoepjes kunnen wisselen).

Hoe ziet de fototaart eruit en wat zijn de kosten?

De fototaart is van Bakkerij Smolders. Voor de fototaart kunt u elke gewenste foto aanleveren of bijvoorbeeld een thema kiezen zoals Elsa en Anna. Ook deze taart wordt opgediend met een verjaardagslied voor de jarige en ijsvuurwerk.

De prijs is afhankelijk van de maat:

Maat S, 8 personen € 27,50

Maat M, 12 personen € 35,50

Maal L, 14 personen € 40,50

Grotere maten op aanvraag (reserveren@play-inutrecht.nl)

Hoe ziet de luxe hoge feesttaart eruit?

VIP Tropical Beach

VIP Disco


VIP Ijsprinses


VIP Piraat

De hoge feesttaarten van Sugarlips zijn speciaal ontworpen voor onze VIP Partyrooms en geschikt voor circa 12 personen. Ze kunnen ook bij niet-VIP feestjes worden besteld, maar vergeet dan niet ons even door te geven welke taart je graag wilt. Ook deze worden opgediend met een verjaardagslied en ijsvuurwerk!

Is het mogelijk om een Kids-in party te combineren met jumpen of het klimmen?

Ja dat is mogelijk. Dit arrangement heet Kids-in combo, waaruit je kan kiezen voor 1 uur jumpen erbij of 75 minuten klimmen. Uiteraard is het ook mogelijk om alle 3 de activiteiten te doen.

Zit er eten bij het Kids-in party arrangement?

Nee, daar zit geen eten bij. Een kidsmeal (friet, sausje, snack) kun je voor €3,25 als extra optie bij een feestje boeken.

Kan ik van te voren aangeven wat de kinderen willen eten?

Nee, bij binnenkomst krijg je een eetformulier mee. Deze dien je in te vullen en minimaal 45 minuten voor de gewenste eettijd in te leveren bij één van onze medewerkers. Kinderen hebben de keuze uit een pannenkoek óf friet met een sausje (frietsaus, ketchup of curry) en een snack (frikandel, kroket, kipcorn of kasssoufflé). We hebben ook halal alternatieven.

Als ik met meer kinderen kom krijgen we dan korting?

Nee, we hebben wel groepsarrangementen voor groepen vanaf 15 personen.

Zijn jullie friet en snacks gluten vrij?

Onze friet en sauzen zijn glutenvrij, onze snacks zijn niet gluten vrij. Wel hebben we een glutenvrij alternatief , knakworst. Geef dit altijd bij je reservering en bij aankomst aan, zodat we kunnen garanderen dat een maaltijd glutenvrij wordt geserveerd.

Mag ik eigen taart meenemen?

Ja dat mag. Hiervoor zijn de kosten €7,90. Je levert de taart dan in bij aankomst en we serveren deze uit (met bestek, bordjes e.d.) met ijsvuurwerk, waarbij we de jarige toezingen.

Mogen we eigen eten en drinken meenemen?

Dit is helaas niet toegestaan.

We willen graag bij de pergola schommels zitten kan dat?

Dat is zeker mogelijk, echter door grote vraag zijn ze te reserveren maar zitten hier kosten aan verbonden.

Wat gebeurt er als er 1 kind ziek is, niet kan of niet op komt dagen?

Dat kan natuurlijk gebeuren, en dan hoef je uiteraard niet te betalen. We willen dit wel graag z.s.m. weten indien het om meer dan 2 kinderen gaat. Dat kun je telefonisch (030-2099920) of per mail doorgeven (reserveren@play-inutrecht.nl).

Kunnen wij langer dan 45 minuten in de VIP kamer blijven?

Indien deze verder niet geboekt staat voor een ander feestje is dit mogelijk. Daar zitten wel kosten aan verbonden.

Hoelang mogen de kinderen spelen, jumpen klimmen?

Indien Kids-in onderdeel uitmaakt van het pakket mag altijd de hele dag van openen tot sluiten gespeeld worden. Het is niet toegestaan tussentijds het pand te verlaten. Bij jumpen is standaard 1 uur jumpen inbegrepen. Op maandag, dinsdag en donderdag is het jumpen unlimited, d.w.z. dat er tot 19.00 gesprongen kan worden. Vakanties en feestdagen zijn hierbij uitgezonderd. Op de andere dagen kan een tweede uur worden bijgeboekt. Een klimsessie duurt 75 minuten.

Wij komen met veel volwassenen, kunnen wij voor drankjes een arrangement afnemen?

Wij hebben geen drankjes arrangementen. Mocht je met een grote groep volwassenen komen, neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor bijpassend arrangement kunnen aanbieden. We kunnen indien gewenst bijvoorbeeld ook met consumptiemunten werken.

Hebben jullie ook halal of vegetarische snacks?

Jazeker. Jazeker. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.

Wordt er een tafel voor ons gereserveerd?

Jazeker.

Moeten we bij het plaatsen van de reservering gelijk betalen?

Nee, dit gebeurd bij aankomst. Bij een grote groepsreservering vragen we wel van te voren een (aan)betaling.

Mag ik eigen versiering meenemen?

Dat is toegestaan, zolang interieur niet beschadigt wordt en er geen rommel ontstaat (confettikanonnen zijn niet toegestaan!). In overleg kan de versiering  soms na afloop blijven hangen. Zo niet dient deze zelf opgeruimd te worden.

Wat zit er allemaal in het basis arrangement?

Bij de Kids-in feestjes zit in het basisarrangement onbeperkt ranja en een zakje chips per kind. Bij de Jump en Climbfeestjes zit in het basisarrangement een slush, kidsmeal en onbeperkt water.

Staat mijn reservering goed in jullie reserveringssysteem?

Bij het plaatsen van een reservering krijg je een bevestingsmail (soms in spam), controleer de mail mocht deze niet kloppen neem dan contact met ons op.

Moet ik bij het reserveren het aantal kinderen invullen of ook de volwassenen?

Bij Kids-in feestjes vult u alleen het aantal  kinderen in dat komt. Bij Jump en klimfeestjes vult u het aantal personen in dat aan de activiteit gaat deelnemen indien je ook met de kinderen mee wilt eten (Kidsmeal) of een los jump/klimticket voor hetzelfde tijdslot. Toezichthouders/begeleiders tellen niet mee. Zowel bij Jump-in als Climb-in zijn overigens toezichthouders/begeleiders aanwezig.

Mijn kind is bijna 7 jaar mag hij/zij toch komen jumpen tijdens de reguliere jumptijden?

Het jumpen op reguliere tijden is vanaf 7 jaar. Op rustige dagen kan er soms op eigen risico een uitzondering gemaakt worden. Neem altijd even contact op van te voren.

Mini-jump is bedoeld voor kinderen onder de 7 jaar. Indien er in de groep een enkel ouder kind is, is dat geen probleem, mits rekening gehouden wordt met de kleinere kinderen. Neem bij twijfel even contact op.

Wat zijn de opties als ik een kind heb onder de 7, maar een feestje met jumpen en spelen wil?

Er zijn 2 opties: een mini-jumpparty voor € 14,95 (incl. eten en slush) en daarna een los kaartje voor Kids-in voor € 2,90 per kind. Eten vindt dan na afloop van het jumpen plaats in de Skybar.

Of een Kids-in Combo party voor € 17,90 (incl. onbeperkt ranja en chips en spelen en jumpen). Hierbij geef je dan tijdens het boeken aan dat je wilt jumpen op het mini-jumptijdstip van die dag. Een kidsmeal is voor € 3,25 bij te boeken. Bij deze laatste optie kun je zelf kiezen hoe laat de kinderen willen eten, want dan eet je niet na afloop van het jumpen, maar op een tijdstip naar wens in de binnenspeeltuin waar ook een tafel voor je gereserveerd is.

Zit er ook onbeperkt ranja bij de Jumpparty en Climbparty?

Nee, wel onbeperkt water. Kannen ranja kunnen bij de horecabalie besteld worden.

.

Waar kan ik onbeperkt water krijgen?

Water is bij de Skybar te verkrijgen.

.

Zijn de jump sokken bij de prijs inbegrepen?

Ja die zijn bij de prijs inbgegrepen. U krijgt geen korting als de kinderen eigen sokken bij zich hebben, maar vanuit milieubescherming is hergebruik natuurlijk wel mooi.

.

Waar kunnen de ouders plaats nemen?

Voor alle onderdelen is er horeca met uitzicht op de spelende kinderen, waar een drankje of iets lekkers besteld kan worden.

Mogen we de sokken houden na het jumpen?

Ja

Krijgen we jump/klimles of mogen we vrij uit jumpen/klimmen?

Na een instructie (bij Jump-in een korte instructie, bij Climb-in durt deze inclusief het aantrekken van de harnassen circa 15 minuten) mag je vrij klimmen/jumpen. Er is altijd voldoende toezicht en begeleiding aanwezig. Een flink aantal van onze jump- en climbmasters kunnen je ook altijd leuke tricks leren of verbetertips geven.

Mogen kinderen bij een Jump/Climbfeestje na afloop ook nog bij de kids-in spelen?

Voor een meerprijs van € 2,90 per kind. Er zijn dus feitelijk twee routes:

  • een Kids-in comboparty waarbij de basis een kinderfeestje is bij Kids-in, van waaruit kinderen een uur gaan jumpen of sessie gaan klimmen. Het basisarrangement is met onbeperkt ranja en zakje chips en is uit te beiden met een Kidsmeal.
  • een Jump/Climbparty waarbij de basis is bij Jump-in en Climb-in. Eten vindt plaats in de Slybar. Deze maaltijd, een slush en ombeperkt water zijn inbegrepen. Na afloop kunnen kinderen voor € 2,90 indien gewenst naar Kids-in. Hier staat dan geen gereserveerde tafel klaar.

Is het mogelijk om een half uur te jumpen?

Nee dat is helaas niet mogelijk.

Hoelang duurt het klimmen?

Inclusief instructie 75 minuten.

Wordt er instructie gegeven voor het klimmen?

Jazeker. De kinderen worden geholpen bij het aantrekken van de klimgordels en krijgen daarna een instructie. Het innovatieve systeem maakt het mogelijk dat de kinderen al snel en absoluut veilig zelfstandig aan het klimmen zijn.

Hoe laat kun je elk feestje beginnen?

In principe kan elk half uur gestart worden, m.u.v. de VIP partyrooms die alleen vanaf het hele uur te boeken zijn.

Kunnen ouders meekijken tijdens het klimmen?

Dat kan. Vanuit de Skybar heb je een goed zicht op de kinderen. Desgewenst kun je ook in de klimarena erbij blijven en de kinderen helpen met zekeren of foto’s maken. Het is niet de bedoeling dat ouders in de klimarena gaan zitten.

Kunnen ouders mee klimmen?

Dat kan. Je kunt voor jezelf het feestarrangement bijboeken of losse klimtickets voor hetzelfde tijdslot.

Kunnen ouders mee eten?

Zeker kan dat. Bij het doorgeven van de bestelling voor de kinderen kun je ook wensen voor de ouders aangeven. Dit dient dan uiteraard wel even afgerekend te worden.

Moet je speciale schoenen aan bij het klimmen?

Dat hoeft niet. Zolang de schoenen maar dichtgebonden kunnen worden met veters. Sportschoenen zijn het beste. Zarte zolen zijn niet toegestaan.

Vanaf welke leeftijd mag je klimmen?

Vanaf 4 jaar. Er zijn kinderen van 4 die het fantastisch vinden en er zijn kinderen van 4 jaar die dit nog te eng vinden. Elk kind kan het op zijn eigen niveau doen, maar probeer niets te forceren. Het lukt ons vrijwel altijd kinderen plezier te laten beleven.