Home / FAQ

FAQ

Hoe ziet de slagroomtaart eruit?

Dit is de standaard slagroomtaart voor circa 10 personen. De taart wordt opgediend met een verjaardagslied voor de jarige en ijsvuurwerk. (Snoepjes kunnen wisselen).

Hoe ziet de fototaart eruit en wat zijn de kosten?

De fototaart is van Bakkerij Smolders. Voor de fototaart kunt u elke gewenste foto aanleveren of bijvoorbeeld een thema kiezen zoals Elsa en Anna. Ook deze taart wordt opgediend met een verjaardagslied voor de jarige en ijsvuurwerk.

De prijs is afhankelijk van de maat:

Maat S, 8 personen € 27,50

Maat M, 12 personen € 35,50

Maal L, 14 personen € 40,50

Grotere maten op aanvraag (reserveren@play-inutrecht.nl)

Is het mogelijk om een Kids-in party te combineren met jumpen of het klimmen?

Ja dat is mogelijk. Dit arrangement heet Kids-in combo, waaruit je kan kiezen voor 1 uur jumpen of klimmen erbij. Uiteraard is het ook mogelijk om alle 3 de activiteiten te doen.

Zit er eten bij het Kids-in party arrangement?

Nee, daar zit geen eten bij. Een kidsmeal (friet, sausje, snack) kun je voor €3,45 als extra optie bij een feestje boeken.

Kan ik van te voren aangeven wat de kinderen willen eten?

Nee, bij binnenkomst krijg je een eetformulier mee. Deze dien je in te vullen en minimaal 45 minuten voor de gewenste eettijd in te leveren bij één van onze medewerkers. Kinderen krijgen een friet met een sausje (frietsaus, ketchup of curry) en een keuzesnack (frikandel, kroket, kipcorn of kaassoufflé). We hebben ook halal alternatieven.

Als ik met meer kinderen kom krijgen we dan korting?

Nee, we hebben wel groepsarrangementen voor groepen vanaf 15 personen.

Zijn jullie friet en snacks gluten vrij?

Onze friet en sauzen zijn glutenvrij, onze snacks zijn niet gluten vrij. Wel hebben we een glutenvrij alternatief , knakworst. Mail dit a.u.b. aan ons via info@play-inutrecht.nl na het maken van uw reservering en meld het a.u.b. bij aankomst nog even, zodat we kunnen garanderen dat een maaltijd glutenvrij wordt geserveerd.

Mag ik eigen taart meenemen?

Ja dat mag. Hiervoor zijn de kosten €7,95. Je levert de taart dan in bij aankomst en we serveren deze uit (met bestek, bordjes e.d.) met ijsvuurwerk, waarbij we de jarige toezingen.

Mogen we eigen eten en drinken meenemen?

Nee, bij ons is de toegang voor volwassenen gratis. Om dit in stand te kunnen houden is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.

Dit geldt ook voor water.

We willen graag bij de pergola schommels zitten kan dat?

Dat is zeker mogelijk, echter door grote vraag zijn ze te reserveren maar zitten hier kosten aan verbonden. Wij rekenen hiervoor €20.

Wat gebeurt er als er 1 kind ziek is, niet kan of niet op komt dagen, of er extra kinderen meewillen?

Je betaalt bij binnenkomst voor het daadwerkelijk aantal kinderen waar je meekomt..  We willen dit wel graag z.s.m. weten indien het om meer dan 2 kinderen gaat bij een jump- of kidsfeestje. Bij elk gewijzigd aantal kinderen bij een Climbfeestje horen we dit graag zsm. Dit omdat de Climbvloer maar een beperkte capaciteit heeft. Dat kun je telefonisch (030-2099920) of per mail doorgeven (info@play-inutrecht.nl).

Kunnen wij langer dan 45 minuten in de VIP kamer blijven?

Indien deze verder niet geboekt staat voor een ander feestje is dit mogelijk. Daar zitten wel kosten aan verbonden.

Wij komen met veel volwassenen, kunnen wij voor drankjes een arrangement afnemen?

Wij hebben geen drankjes arrangementen. Mocht je met een grote groep volwassenen komen, neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor bijpassend arrangement kunnen aanbieden. We kunnen indien gewenst bijvoorbeeld ook met consumptiemunten werken.

U kunt ook een rekening aan de bar openen, we vragen hiervoor €100 borg dat na afloop verrekend wordt met het eindbedrag.

Hebben jullie ook halal of vegetarische snacks?

Jazeker. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.

Wordt er een tafel voor ons gereserveerd?

Bij feestjes wordt er een tafel voor u gereserveerd. Bij jump- en climbfeestjes is deze beschikbaar tot 30 min. na de activiteit.

Moeten we bij het plaatsen van de reservering meteen betalen?

Nee, dit gebeurt bij aankomst. Bij een grote groepsreservering vragen we wel van te voren een (aan)betaling.

Mag ik eigen versiering meenemen?

Dat is toegestaan, zolang interieur niet beschadigd wordt en er geen rommel ontstaat (confettikanonnen zijn niet toegestaan!). In overleg kan de versiering  soms na afloop blijven hangen. Zo niet dient deze zelf opgeruimd te worden.

Wat zit er allemaal in het basis arrangement?

Bij de Kids-in feestjes zit in het basisarrangement onbeperkt ranja en een zakje chips per kind. Bij de Jump en Climbfeestjes zit in het basisarrangement een onbeperkt water en ranja en een kidsmeal

Klopt mijn reservering wel?

U kunt dit altijd zelf controleren op de afspraakbevestiging die u meteen na de online reservering van ons ontvangt. Ook krijgt u een paar dagen voor het feestje nog een afspraakherinnering waarin het feestje nogmaals bevestigd wordt.

Moet ik bij het reserveren het aantal kinderen invullen of ook de volwassenen?

Bij Kids-in feestjes vult u het aantal  kinderen en het aantal volwassenen in dat meekomt. Bij Jump- en Climbfeestjes vult u het aantal personen in dat aan de activiteit gaat deelnemen. Als u ook mee wilt jumpen of klimmen boekt u een los jump/klimticket voor hetzelfde tijdslot. Indien u ook met de kinderen mee wilt eten kunt u een volwassen arrangement erbij reserveren. Zowel bij Jump-in als Climb-in zijn overigens toezichthouders/begeleiders aanwezig.

Wat zijn de opties als ik een kind heb onder de 7, maar een feestje met jumpen en spelen wil?

Er zijn 2 opties: een mini-jumpparty voor € 14,95 (incl. eten en onbeperkt water en ranja) en daarna een los kaartje voor Kids-in voor € 2,90 per kind. Eten vindt dan na afloop van het jumpen plaats in de Skybar.

Of een Kids-in Combo party voor € 17,90 (incl. onbeperkt ranja en zakje chips en spelen en jumpen). Hierbij geef je dan tijdens het boeken aan dat je wilt jumpen op het mini-jumptijdstip van die dag. Een kidsmeal is voor € 3,45 bij te boeken. Bij deze laatste optie kun je zelf kiezen hoe laat de kinderen willen eten, want dan eet je niet na afloop van het jumpen, maar op een tijdstip naar wens in de binnenspeeltuin waar ook een tafel voor je gereserveerd is.